NEWS

Kibar-Holding-Spor-Senlikleri-Basladi

19.10.2016

İnsan kaynağına büyük önem veren, bu anlamda sürekli eğitim ve gelişimi hedefleyen Kibar Holding, grup şirketlerinde çalışanlara yönelik olarak futbol, atletizm, masa tenisi, voleybol ve basketbol dallarını kapsayan Spor Şenlikleri düzenliyor.

En önemli değerinin insan kaynağı olduğuna inanan ve çalışanlarının spordan sanata kadar her alanda gelişimini destekleyen Kibar Holding, Spor Şenlikleri organize ediyor. Grup bünyesindeki farklı şirketleri buluşturan, futbol, atletizm, masa tenisi, voleybol ve basketbol dallarını kapsayan Spor Şenlikleri başladı.

Futbol, atletizm ve masa tenisi müsabakaları ile başlayan şenlikte, voleybol ve basketbol karşılaşmaları ise bu hafta yapılacak.

Büyük bir heyecanın yaşandığı futbol müsabakalarında 106 gol elde edilirken, en fazla ilgiyi masa tenisi karşılaşmaları görüyor. Toplam 28 sporcunun katıldığı masa tenisi turnuvasını, yarışmaya Assan Alüminyum’dan katılan Ömer Öztürk kazandı. Sonuçlanan atletizm yarışlarında, 200mt Erkek kategorisinde Assan Alüminyum’dan Mustafa Efe, 200mt Bayan Kategorisinde IRB Sigorta’dan Elif Çam ve 1500mt Erkek kategorisinde ise Assan Hanil’den Serkan Boğaçhan birinciliği yakaladı.